E10 benzine toevoeging

  Vanaf 1 oktober 2019 zijn tankstations met twee of meer tankinstallaties voor benzine in Nederland verplicht om E10-benzine te verkopen in plaats van Euro 95, maar er zitten dus voor- en nadelen aan de E10 benzine

  Hieronder verschillende problemen van E10 op een rij:

  • Vocht in de benzine door verdwijning van zwavel
  • Benzine bederft sneller
  • Bacterievorming wat vroeger werd gedood door zwavel
  • Kans op ongecontroleerde verbranding waardoor de motor kan gaan pingelen
  • Oude rubberen slangen, afdichtingen en pakkingen in oudere scooters zijn niet bestand tegen E10. Schade aan deze onderdelen kan lekkages veroorzaken.
  • E10 heeft een oplossende werking waardoor oude aanslag/vuiligheid in de brandstoftank kan loslaten, waardoor er eventuele verstoppingen kunnen ontstaan.

  5in1 E10 Clean Up is speciaal ontwikkeld ter bescherming van het brandstofsysteem tegen de schadelijke effecten van E10 brandstoffen. Dit product voorkomt dat ethanol in de brandstof (E10) bepaalde rubber- en kunststofafdichting, keerringen en pakkingen aantast.

  Bij winterstalling kunt u het beste de Premium 98 benzine tanken in combinatie met de 5in1 Fuel Stabilizer. Dit product voorkomt brandstofdegradatie tijdens stalling.

   

  Lampa telefoon accessoires

  Het zal u vast niet zijn ontgaan dat er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van de smartphone voor navigeren. Niet alleen in de auto, op de fiets of op de motor maar ook op de scooter.

  OptiLine werkt met een gepatenteerd modulair bevestigingssysteem (DuoLock).
  Met OptiLine is nagedacht hoe een telefoon het beste op een tweewieler kan worden bevestigd met als uitgangspunt mooi, stevig, op elk mogelijke manier te bevestigen, universeel inzetbaar en betaalbaar.
  Met name ‘’Opti-Mirror’’ en de ‘’Opti-Arm’’ zijn twee prachtige oplossingen voor de scooter, deze bevestigingen zijn geschikt voor spiegel en windscherm montage. Op onze dealerportal vind u gehele OptiLine assortiment.

  De prijzen zijn op te vragen in de winkel.